Дъщеря ми беше слушала много позитивни отзиви за продукцията на тази фирма и разказвайки ми всичко това, реших да опитам продуктите и аз. Страдам от артрит, който не спира да ме мъчи. При по-влажно и студено време – куцам, а пръстите ми започнаха леко да се изкривяват. Знаех, че трябва да взема мерки, но не знаех какви. Започнах 6-месечна програма с ЕвърфлексХондроитинМСМЛецитинСкелетна сила и Грипайн. Първият месец не усетих кой знае какво, но след втория месец болката в ставите драстично намаля. От време на време се обажда леко, но нищо общо с всекидневните мъки отпреди. Сега настъпи есента, дойдоха и дъждовете и при такова време аз започвах да куцам. Не само че не куцам, но се усещам заредена с енергия. Моите добавки против артрита ще ги пия редовно с известни почивки.

Елена, гр. Пловдив

nsp-bulgaria-plovdiv-s

Здравейте! Цялото семейство използваме хранителните добавки на тази компания и мога смело да заявя, че от три месеца насам не сме се разболявали. Няма схващания, настинки, главоболия, запек, колити и пр. Дъщеричката ми на 4 годинки, не ходеше всеки ден по-голяма нужда, беше много буйна и непослушна, а през нощта често се будеше от неприятни сънища. От както пие Течен хлорофил + Лецитин, храносмилането й се оправи и започна да спи доста по-спокойно. Изкара и един курс с Черен орех, които също й се отрази много добре. Пак си е палава, но не колкото преди, а учителките в градината не спират да я хвалят.

Валерия, гр. Пловдив

nsp-bulgaria-plovdiv-s

Мъжът ми обича да си попийва и е много зле с нервите. С напредване на годините, нещата станаха направо непоносими. От няколко месеца пие добавките Нутри-Калм, Лецитин и Магнезий Хелат, не само че много намали алкохола, но поведението му също се промени – стана по-спокоен и по-уравновесен. И всичко това само за 4 месеца! Очарована съм.

Десислава, гр. Пловдив

nsp-bulgaria-plovdiv-s

От известно време страдам от надномено телго. Не обичам да спортувам. Опитах няколко пъти да ходя на фитнес, но за мен е адски досадно занимание и след 5-6 тренировки спирах всичко. Бях се примирила с увеличаващите килограми, но за щастие ме „срещнаха“ с програмата за отслабване на НСП. Пих 6 месеца Smart MealКелпЛецитин и Локло. Направих и няколко прочистващи организма процедури. Успях да отслабна с 8 килограма. Без лишения, без глад и най-важното без опасност за здравето. Видът ми коренно се промени – кожата ми се разхубави, погледът ми стана по-бляскав. Определено се чувствам много по-жизнена и с подобрено самочувствие. Горещо благодаря на компания НСП за страхотната им продукция!

Вера, гр. Бордо

nsp-bulgaria-plovdiv-s

Аз съм финансов директор в голяма международна фирма. Не мога да си позволя лукса да се разболявам и да излизам в болнични. Въпреки това всяка година прекарвах по няколко пъти обичайните грипни епидемии. Запознаха ме с продукцията на НСП. Започнах да пия хлорофилавитамин СЛиста от маслина и Супер комплекс. За 3 години не съм се разболявала нито веднъж. Странно нали? Плюс това се подобриха моите кръвни анализи и вискозитет. Много съм доволна от продукцията на тази компания, благодарение на нея забравих какво е това болест.

Елена – гр. Киев, 04.06.2016

nsp-bulgaria-plovdiv-s

Страдам от сериозен синдром на ленивите черва. Те просто не желаят да функционират правилно с всички, произтичащи от това последствия. Подува ми се корема, запекът при мен е постоянно явление и като цяло организмът ми реагира все едно е натровен. Нямах апетит, не се чувствах добре. Дъщеря ми донесе Индийски бял живовлякТечен хлорофил, Локло и Бифидофилус Флора Форс. Сега вече съм много по-добре и апетитът също се появи, а коремът вече не ме безпокои.

София – гр. Москва, 31.05.2016

nsp-bulgaria-plovdiv-s

По съвет на нашата педиатърка, започнахме да пием течен хлорофил, аз и моето дете. Сега използваме около 10-тина различни продукта на НСП и не съжаляваме. Най-много ни хареса Течния Хлорофил – с него започнахме, а и той показа най-силна ефективност. Пием го нон-стоп и от тогава до сега моят син нито веднъж не се e разболявал или проявявал някаква алергия, за разлика от доста други негови другарчета.

Ирина – гр. Пинск, 07.09.2017

nsp-bulgaria-plovdiv-s

Резултатът на майка ми – миома на матката за 3 години беше нараснала до 10-12 см, както и мастопатия. В течение на 6 месеца, майка ми не пи никакви лекарства, а вземаше само добавките на НСП – течен хлорофилЛиста от маслинаЛецитинГоту кола, бад: Чесън, пипер & магданоз и 4 опаковки Каприлова киселина. Вчера беше на преглед при нейния гинеколог, който не успя да „напипа“ миомата и я изпрати на ултарзвуков преглед, а от мастопатията нямаше и следа. Неочакван, но много приятен резултат.

Светлана 07.08.2017 г.

nsp-bulgaria-plovdiv-s

Изпробвала съм различни БАД-ове и за мен без никакво съмнение продуктите на НСП са номер 1. Вече 7 години цялото семейство ги пием и се чувстваме прекрасно. Няма никакви странични ефекти. Даже с тях успях да се излекувам от саркоидоза, така че си направете изводите сами.

Олга, Молдова – 08.09.2017

nsp-bulgaria-plovdiv-s

По препоръка на специалист от НСП против простатит започнах да пия УрайПипер, чесън & магданоз и Бууст с L-аргинин. Преди да открия тези добавки, бях изхарчил сума ти пари за лекарства и какви ли не други продукти без да усетя съществено облекчение. Со Палмето и Индол веднага промениха картинката. След 3 месечна програма, ултразвукът показа, че всичко е наред. Препоръчвам на всеки, който има проблеми с простатата.

Дмитрий С – 31.05.2016

nsp-bulgaria-plovdiv-s

През последните 18 години, страдах от астма и 10 от тях бях на стероиди. По природа съм много активен човек, но на фона на кортико-стероидното лечение, практически се превърнах в инвалид. Без да споменавам за страничните ефекти – усложнения със ставите, кръвоносните съдове и пр. Бях адски отчаяна. Благодаря на Господ, че срещнах НСП. Нямах много избор и започнах четиримесечно лечение с Листа от маслинаБрет ИйзСупер комплекс и Лецитин. В момента карам третия месец от него, но напълно забравих за астмата, което за мен е огромна победа. Спрях всякакви лекарства и сега правя рехабилитация на целия организъм. Много благодаря на тази компания!

Вика, Русия

nsp-bulgaria-plovdiv-s

Искам да разкажа за страхотен резултат на 8-годишно дете.
След лятната отпуска се прибрах в къщи и споделих с моите съседи, че вече работя в една американска компания на име Nature’s Sunshine. За моя изненада, те вече знаеха за нея и пиеха редовно добавките. Нещо повече – разказаха удивителния резултат на техния племенник.
Момченцето е било на 8 години и чакало сложна операция на гръбначния стълб.
Тъй като лекарите бяха информирали родителите, че чакането ще е най-малко година, момченцето започнало да приема нашата продукция и в частност добавките – ЕвърФлексХондроитин и Калций + вит. Д както и някои допълнителни витамини пак от НСП.
Когато след повече от година чакане, дошъл и неговия ред за операция, както е редно лекарите направили необходимите изследвания. С изненада установили, че операцията може да бъде отложена още година, а ако хрущялната тъкан на детето продължи да се възстановява с такова темпо – няма да има нужда от никаква операция. Каква неочаквана и огромна радост!
Винаги разказвам на хората за този резултат като доказателство за качеството на нашата продукция. Всеки път като се сетя, си мисля за родителите и близките на това детенце, тъй като това е голяма победа за цялото семейство. Благодаря на компания НСП, че я има!

Светлана Кожарская – Дъблин (Ирландия) – 12.11.2009

nsp-bulgaria-plovdiv-s

От първата година на живота ми, имам атопичен дерматит. В продължение на 30 години изпих всякакви традиционни лекарства и ползвах какви ли не мазила, включително и от народната медицина. Вече не помня имената на всичко, което пробвах. Накрая просто свикнах с идеята, че при мен дерматита е нелечим.
Започнах програма на НСП за прочистване на организма – Листа от маслинаЧерен ОрехБифидофилус Флора форс.
Само 2 седмици след началото на програмата, забелязах, че на места кожата, страдаща от дерматит, започна да се нормализира – спря сърбенето и лющенето. Това беше много приятна изненада понеже като започнах да пия тези продукти дори и не мислех за дерматита. След още 2 седмици приключих програмата. Това беше преди половин година и до сега лющенето на кожата не се е възобновило. Имам желание да повторя приема но за по-дълъг период от време за да се излекувам напълно.

Георгий – 01.02.2010

nsp-bulgaria-plovdiv-s

Оплаквания: 33 години страдам от камъни в бъбреците. Диаметър: 0.8 см, бъбречна колика и бъбречно налягане.

Посъветваха ме да пия продуктите на НСП – Люцерна (1 капсула х 4 пъти на ден). Седмица по-късно започнах да елиминирам пясък, което беше изключително болезнено. Добавих Бууст с L-аргинин и Течен хлорофил – болките изчезнаха.
Камъните в бъбреците се разтвориха на пясък и бяха изведени от моя организъм благодарение на тези продукти. Коликите спряха, налягането се нормализира. Много съм доволна!

Светлана Дробанцева – гр. Киев

nsp-bulgaria-plovdiv-s

Преди около 2 години забелязах липса на енергия, честа отпадналост, както и рязка раздразнителност. Свързвах всичко това с дискомфорта, който изпитвах на тогавашното ми работно място. В последствие смених работата и бях изпратен на кръвни профилактични анализи. Бях диагностициран Хепатит В и ми казаха, че се нуждая от спешно лечение.
Започнах да пия лекарства за черния дроб „Корсил“ и Ессенциале-Форте“. Не усетих някакъв ефект. След половин година, изследванията показаха тревожно увеличаване на черния дроб и разпадане на чернодробните клетки.

Пих още два месеца много скъпи лекарства срещу хепатит. Повторните тестове показаха, че няма значително подобрение.
Моята племенница още от самото начало ме увещаваше да опитам продуктите на НСП, но аз не вярвах особено. В крайна сметка се съгласих. Започнах да пия наведнъж Колоидно среброКомплекс „Здрав черен дроб“ЛецитинЛиста от маслина. Само 3 месеца след това, черният дроб се нормализира, а анализите се подобриха. Продължавам да пия тези продукти и съм много доволен от резултата.
Искам да отбележа също, че благодарение на тях, лесно успях да откажа цигарите.

Калиниченко Александр Сергеевич, 50 г., гр. Санкт-Петербург

nsp-bulgaria-plovdiv-s

През последните пет години, здравословното ми състояние не спираше да се влошава. Нямах никакви сериозни болести, но постоянно страдах от симптоми, чиято причина си оставаше неясна. Бях постоянно уморена, много ме болеше главата, често ми се спеше следобеда и нямах никаква енергия.
Следващите две години, нещата станах още по-зле – при застудяване на времето минавах със завидна редовност всичките характерни за периода болести – настинки, грипове, гастроантерити… Нямах температура, но тъкмо се оправях от една болежка и лягах болна от друга. Ужасно се измъчих.

В крайна сметка, попаднах на лекар, който работеше с продукцията на НСП и който успя да установи причината за моето лошо здраве – нулев имунитет заради остра гъбична инфекция. Съставиха ми 4-месечна програма със следните продукти – Течен хлорофилЧерен орехКолоидно среброЛиста от маслинаБифидофилус Флора форс.

Още докато следвах програмата започнах да се чувствам по-добре. Не веднага, разбира се, а постепенно. Зимата се разболях само веднъж от настинка, което за мен е огромно постижение.
Сега се чувствам много добре. Успях да издържа без да се разболея докато подготвях защита на дипломната работа и това само по себе си говори доста. Много от моите колеги обаче не издържаха на напрежението и често боледуваха.
Бях изключително изненадана от развоя на събитията, защото бях свикнала с мисълта, че имам много лабилно здраве.
Предполагам, че човешкото тяло реагира бързо при гъбични и паразитни инфекции, стига да му предоставим необходимите „оръжия“ с които да се брани.

Олга Петрова, 30 г – гр. Петрозаводск

nsp-bulgaria-plovdiv-s